Guvernul Republicii Moldova

Ministerul Culturii

A A A

Aplică la proiectele
Culturale / Editoriale

Rezultate

Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii „Micul Prinţ”, ediţia a XXII-a

Publicat:M, 06/03/2015 - 11:49

În zilele de 28 mai - 1 iunie 2015, la Chișinău s-a desfășurat Festivalul - Concurs Internaţional al Talentelor Lumii „Micul Prinţ”, ediţia a XXII. Concertul de Gală şi Decernarea Premiilor a avut loc la data de 31 mai curent, la Filarmonica Națională  „Serghei Lunchevici”.

 

Ministerul Culturii al Republicii Moldova a fost partener la organizarea acestui eveniment, astfel având drept obiectiv promovarea tinerelor talente.

 

Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii „Micul Prinţ”, ediţia a XXII, a fost dedicată aniversării a 70 de ani ai ONU şi UNESCO. La concurs au participat  peste 40 de tineri talentaţi din Italia, Ungaria, România, Belgia, Moldova și alte țări, cărora le-au fost oferite 4 trofee, 6 medalii și o mulţime de premii speciale. Prin intermediul concursului, participanții și-au putut manifesta talentul în cadrul secțiunilor vocale, coregrafice, instrumentale și poezie.

 

Preşedintele Festivalului,  poeta Renata Verejanu a afirmat că toți concurenții s-au prezentat bine și au dat dovadă de profesionalism în domeniul artei, în rezultat obținând trofee și medalii.

 

Trofee:

Mario Luciano, Italia
Adriana Spunei, Drochia
Alexei Cicalchin, Chişinău
Patricia Tanasov, Chişinău

 

Medalii:

Patric Buzasi, Ungaria
Ana Maria Gîbu, Dorohoi,
România Brianna Stan,
Bucureşti Nansy Sandu,
Glodeni Romina Staver, Străşeni
Oliver jr.Prado, Belgia, MoldovaÎ